FAQs

Wat is de levertijd?

Aangezien wij onze eigen fabriek hebben kunnen wij kwalitatief hoogwaardige producten in de kortst mogelijke tijd leveren. Bijna al onze producten hebben een doorlooptijd (de tijd van order tot levering) van slechts zes dagen voor bestellingen tussen 10 en 3000 stuks.

Stel dat je 500 Classic Series USB Flash Drives bestelt met vooraf geuploade data en wilt personaliseren met uw logo in 4 kleuren – dit kan je al binnen zes werkdagen in huis hebben! Stel dat je 5000 bedrukte USB Flash Drives bestelt dan is de kans groot dat je dit ook binnen dezelfde tijd zult ontvangen. Uit onderzoek blijkt dat we gemiddeld de snelste leverancier zijn van gepersonaliseerde USB-producten ter wereld.

Hoe plaatst u een logo op de USB Flash Drives?

Het type product en het materiaal bepaalt meestal de gebruikte print / branding methoden. We hebben afdelingen die gespecialiseerd zijn in elk van de grafische methoden om ervoor te zorgen dat de hoogste kwaliteitsnormen worden gehandhaafd.

 • Zeefdruk - Zeefdruk is het meest geschikt voor logo's met 1-4 kleuren die geen schaduw of kleurgradatie hebben. Voordat wij deze methode toepassen mengen wij de inkt om de Pantone kleur op de virtuele proef (Een virtuele proef is een digitaal document dat een duidelijke indruk geeft hoe uw logo eruit komt te zien). Zeefdruk werkt het beste op plastic USB-drives.
 • Full color/photo printen - Full color/photo printen is de beste keuze voor logo's met veel kleuren of logo’s die schaduw of kleurgradatie hebben. Strikte kwaliteitsrichtlijnenworden gevolgd om te verzekeren dat uw logo hebben een duurzame afwerking krijgt en zeer goed bestand zal zijn tegen krassen en stoten.
 • Laser Graveren - Lasergraveren geeft een zeer precieze en gladde afwerking en is ideaal voor logo's met scherpe en goed gedefinieerde grenzen.

Hoe plaats ik een bestelling?

Wij maken het eenvoudig en gemakkelijk voor u om uw bestelling te plaatsen. Volg de 3 stappen:

 1. Neem contact met ons op via e-mail of telefoon en wij mailen u de actuele prijslijst, sturen ons voorbeeldpakket, en maken een digitaal voorbeeld om u een indruk te geven hoe het er uit zal komen te zien (we noemen dit een 'Virtuele Proefdruk'). Een account manager zal worden toegewezen aan u om hierbij te begeleiden. Op geen enkel moment bent u verplicht om een bestelling te plaatsen. Let op: stuur uw logo in een hoge resolutie of vector-bestand om het proces versnellen.
 2. Bekijk de virtuele proefdruk die wij zullen mailen. U kunt een virtuele proefdruk zo vaak als nodig is aan laten passen of aanvullende informatie die u nodig heeft aanvragen.
 3. 1. Order Online met uw wachtwoord en onze "Order Tool" - het is snel en eenvoudig. U kunt ook u bestelling plaatsen bij uw Account Manager - e-mail hem / haar met een orderbevestiging of bestelling. Geef de hoeveelheid, de geheugencapaciteit, accessoires, aflever- en factuuradres, en het BTW-nummer door samen met eventuele andere relevante informatie. Vergeet dan niet naar de virtuele proefdruk dat u wilt bevestigen bij te voegen.

Heeft u een minimale bestelhoeveelheid?

Terwijl andere leveranciers een minimale bestelhoeveelheid hebben van 250-200 stuks is ons minimum aantal slechts 10 stuks. We moedigen kleine aantallen zelfs aan om kennis te maken met ons fantastische product.

Hoeveel data kan er op een USB flash drive upgeload worden?

De opslagcapaciteit is afhankelijk van het geheugen van het product. Onze USB producten hebben een geheugen van 2GB tot 64GB. Voor een schatting van de grootte die nodig is hebben wij uitgerekend dat de gemiddelde fotoformaat 2MB is, de gemiddelde MP3-muziek bestand is 4MB en de gemiddelde film is 500 MB.

Wat is uw garantie?

Al onze producten worden ondersteund met 10 jaar garantie.

Hoe is uw bedrijf gecertificeerd?

Ons bedrijf is ISO 9001:2015, ISO 14000, en FFC gecertificeerd.

Zijn uw producten RoHS gecertificeerd?

Ja, al onze producten zijn RoHS gecertificeerd.

Wat is jullie retourbeleid?

Wij doen de grootste moeite om er voor te zorgen dat elke bestelling als gewenst geleverd zal worden. Mocht er toch iets mis zijn met je bestelling dan zullen we er alles aan doen om het snel recht te zetten. Mocht je problemen hebben met je bestelling neem dan altijd contact op met je Account Manager.

Aangezien al onze producten op aanvraag en aan je eigen specificaties worden geproduceerd zijn eventuele afkoelperioden of annuleringsbepalingen van de richtlijn consumentenrechten (en/of gelijkwaardige internationale bepalingen) niet van toepassing.

Welke merken geheugen gebruikt u in uw producten?

Om ervoor te zorgen dat u de hoogste kwaliteit producten ontvangt, gebruiken wij alleen A-kwaliteit geheugen van Samsung, Hynix, Intel en Micron. Dezelfde componenten worden gebruikt door bedrijven als Apple en Sony.

Waar kunt u leveren?

Op dit moment leveren we aan alle EU-landen, de VS, Canada, Australië, Nieuw Zeeland, Hong Kong, Singapore en Zuid Afrika.

Waarom zou ik bij u bestellen en niet bij andere leveranciers?

Al bijna 10 jaar zijn wij een betrouwbare leverancier van gepersonaliseerde USB flash drives aan bedrijven, scholen en overheidsinstellingen over de hele wereld. Dankzij onze eigen ISO-9000 gecertificeerde fabriek kunnen wij kwalitatief hoogwaardige producten leveren met de snelste levertijden in de industrie. Verder zijn we gepassioneerd door de klantenservice en doen wij wat nodig is om u te helpen slagen.

Hoe gebruiken anderen USB Flash Drives ter promotie?

Gepersonaliseerde USB flash drives zijn populaire promotionele tools voor scholen, bedrijven en organisaties. Hieronder wat voorbeelden van de meest voorkomende promotionele activiteiten door bedrijven en organisaties:

 • Bedrijven geven ze weg aan prospects op beurzen, seminars en evenementen om hun merken te promoten.
 • Bedrijven geven aan hun werknemers en klanten als geschenken.
 • Beginnende muzikanten en beroemde rocksterren gebruiken ze om hun album releases te verspreiden.
 • Scholen geven of verkopen ze aan studenten om te worden gebruikt voor het opslaan van opdrachten.
 • Professionele fotografen slaan hun foto's op en geef ze aan hun klanten als geschenken.
 • Bruidsparen gebruiken ze als huwelijkscadeautje aan vrienden en familieleden ter herinnering.