Extra's

Houten doosje


Het houten doosje is een stijlvolle verpakking voor je USB Flash Drive. Het doosje heeft een magnetisch slot en kan gepersonaliseerd worden met zeefdruk of lasergravering. Het is volledig uit FSE ecologisch verantwoord Esdoorn hout vervaardigd.
Bekijk Dimensionale Diagram

Presentatie Blik


Het presentatieblik heeft een grijs schuimen binnenkant die uitgesneden wordt voor het product. De deksel kan voorzien worden van een logo.
Bekijk Dimensionale Diagram

Blister Pack


Het Blister Pack, oftewel 'retail pack', is vervaardigd van transparant PVC en heeft een uitsparing om het op te hangen. Het Blister Pack heeft een witte achterkant. Indien gewenst kunnen wij de achterkant in full color bedrukken. Tevens heeft het Blister Pack ruimte voor het bevestigen van een nekband.
Bekijk Dimensionale Diagram
Artwork Template

Sleutelhanger


De sleutelhanger bestaat uit een set van metalen schakels en een sluitmechanisme met een metalen haakje.
Bekijk Dimensionale Diagram

Bedrukbare keycord


De bedrukte lanyard heeft een breedte van 12mm en is bedrukt met uw gewenste logo. De lanyard geeft de mogelijkheid om het product om de nek te hangen.
Bekijk Dimensionale Diagram

Nekband


De lanyard (7mm breed) geeft de mogelijkheid om het product om de nek te hangen en zal standaard onbedrukt aangeboden worden.
Bekijk Dimensionale Diagram

Plastic kaarthouder


De plastic kaarthouder is gemaakt van een sterk doorschijnend plastic, dat kan worden voorzien van uw logo. Het deksel wordt op zijn plaats gehouden door twee kleine magneten. Een geweldige accessoire voor uw volgende bestelling!

Bekijk Dimensionale Diagram

Magnetisch Doosje


Het magnetisch doosje, gemaakt van een sterk doorzichtig plastic, is geschikt voor een verscheidenheid aan producten. De deksel wordt stevig afgesloten met twee kleine magneten. Het magnetisch doosje heeft een wit schuim dat uitgesneden is naar het gewenste product. De bovenkant van het doosje kan worden bedrukt met een eigen logo met zeefdruk, welke zichtbaar zal zijn door het doorzichtige deksel van het doosje.
Bekijk Dimensionale Diagram

Magnetisch Doosje (Card)


Het Magnetische doosje (Card) is een stijlvolle en degelijke manier om de bedrukte USB-kaart in te presenteren. Met magnetisch doosje heeft een magnetisch sluitmechanisme, een op maat gemaakt schuimbed en beschikt over een groot bedrukkingsgebied voor uw logo, slogan of merknaam.
Door het grote drukkingsgebied, is het magnetische doosje een ideaal accesoire om uw logo, merknaam of slogan onder de aandacht te brengen bij uw huidige of potentiele klanten.


Bekijk Dimensionale Diagram

Magnetisch Doosje (Medium)


Het magnetische doosje medium is groter dan de reguliere versie, het standaard magnetische doosje, en heeft tevens een wit schuimen binnenkant dat is uitgesneden naar het gewenste product. De deksel kan met een logo of slogan bedrukt worden door middel van zeefdruk, welke zichtbaar zal zijn door het doorzichtige deksel van het doosje.
Bekijk Dimensionale Diagram

Gift Case Klein


De Gift Case Small heeft een op maat gemaakt schuim zodat het promotionele product stevig op zijn plaats blijft wanneer het niet in gebruik is. De metalen plaat op de bovenkant van het doosje kan worden gepersonaliseerd met een logo, website, slogan en meer door middel van onze zeefdruk en lasergravering methodes.
Bekijk Dimensionale Diagram

Gift Case Medium


Translation not found: ACCESSORY_S_GCM

Gift Case Groot


Translation not found: ACCESSORY_S_GCL