Offerte Guard Webcam Cover

Gepersonaliseerd & geleverd in 5 dagen

Levering Nederland-wijd

Ons Guard model is een super stijlvolle webcam cover, een populaire give away bij uw volgende evenement. De Guard kan zowel bedrukt worden met een zeefdruk als lasergravure. Daarnaast kan deze webcam cover eenvoudig op elke laptop, of telefoon worden bevestigd via de zelfklevende achterkant.

Guard Webcam Cover

Gepersonaliseerd & geleverd in 5 dagen

Levering Nederland-wijd

Offerte
Onze Reviews
Services
Individuele benaming
Wij kunnen dit product graveren met een unieke naam of serienummer. Deze unieke opties zijn mogelijk naast het voorzien van uw logo of slogan op het product. 
Accessoires
Magnetisch Doosje (Card)
Het Magnetische doosje (Card) is een stijlvolle en degelijke manier om de bedrukte USB-kaart in te presenteren. Met magnetisch doosje heeft een magnetisch sluitmechanisme, een op maat gemaakt schuimbed en beschikt over een groot bedrukkingsgebied voor uw logo, slogan of merknaam.
Door het grote drukkingsgebied, is het magnetische doosje een ideaal accesoire om uw logo, merknaam of slogan onder de aandacht te brengen bij uw huidige of potentiele klanten.

Milieu
RoHS Dit product is volledig conform de RoHS Richtlijnen ("EU beperking van gevaarlijke substanties"). Bekijk Certifikaat

Bedrukbare gebied

Zeefdruk

Voorkant: 24mm X 8mm

Laser gravering

Voorkant: 24mm X 8mm


Bedrukbaar gebied
Afmetingen en gewicht
lengte: 28mm (1.1 inches)
Breedte: 12mm (0.47 inches)
hoogte: 1.3mm (0.05 inches)
gewicht: 0.5 gram (0.02 ons)


Bekijk Dimensionale Diagram