Offerte Shift USB stick new

Gepersonaliseerd & geleverd in 6 dagen

Levering Nederland-wijd

Onze Shift USB stick heeft een standaard USB-A aansluiting aan het ene uiteinde en een USB-C-aansluiting aan het andere uiteinde. De USB-C aansluiting is geschikt voor de nieuwste computers, laptops, smartphones en meer. Het praktische schuifmechanisme kan beide USB aansluitingen naar wens onthullen en verbergen. De Shift wordt geleverd met een handig kabeltje die gemakkelijk aan een sleutelbos of lanyard kan worden bevestigd. We kunnen uw logo zeefdrukken of lasergraveren op het daarvoor bestemde drukgebied. Neem vandaag nog contact met ons op voor de nieuwste prijzen en bezorgopties.

Shift USB stick new

Gepersonaliseerd & geleverd in 6 dagen

Levering Nederland-wijd

Offerte
Onze Reviews
Services
Data Upload
Wij kunnen uw USB sticks vooraf uploaden met presentaties, productcatalogussen of elk ander gewenst promotiemateriaal.
Individuele benaming
Wij kunnen dit product graveren met een unieke naam of serienummer. Deze unieke opties zijn mogelijk naast het voorzien van uw logo of slogan op het product. 
Accessoires
Magnetisch Doosje
Het magnetisch doosje, gemaakt van een sterk doorzichtig plastic, is geschikt voor verschillende producten. Het deksel wordt stevig afgesloten met twee kleine magneten. Het magnetisch doosje heeft een passende binnenkant, aangepast specifiek op het product/model. De bovenkant van het doosje kan worden bedrukt met een eigen logo met zeefdruk, welke zichtbaar zal zijn door het doorzichtige deksel van het doosje.
Bedrukbare keycord
De bedrukte lanyard heeft een breedte van 12mm en is bedrukt met uw gewenste logo. De lanyard geeft de mogelijkheid om het product om de nek te hangen.
Geheugencapaciteiten
16GB
32GB
64GB
128GB
Milieu
RoHS Dit product is volledig conform de RoHS Richtlijnen ("EU beperking van gevaarlijke substanties"). Bekijk Certifikaat

Bedrukbare gebied

Zeefdruk

Voorkant: 18mm X 11mm
Achterkant: 11mm X 11mm

Laser gravering

Voorkant: 20mm X 10mm
Achterkant: 12mm X 10mm


Bedrukbaar gebied
Afmetingen en gewicht
lengte: 58mm (2.28 inches)
Breedte: 21.7mm (0.85 inches)
hoogte: 10.5mm (0.41 inches)
gewicht: 12 gram (0.42 ons)


Bekijk Dimensionale Diagram