Offerte Slide USB stick

Gepersonaliseerd & geleverd in 6 dagen

Levering Nederland-wijd

De Slide USB stick is de definitie van gemak en functionaliteit. De soepele schuiffunctie onthult een USB-C connector aan een kant en aan de andere kant een standaard USB connector, waarin tevens een Micro-USB aansluiting verborgen zit. Met maar liefst 3 beschikbare connectors zullen je klanten dit model in honderden verschillende apparaten kunnen gebruiken. De Slide kan met zeefdruk en lasergravering gepersonaliseerd worden met een logo, slogan, websiteadres en nog veel meer.

Slide USB stick

Gepersonaliseerd & geleverd in 6 dagen

Levering Nederland-wijd

Offerte
Onze Reviews
Services
Data Upload
Wij kunnen uw USB sticks vooraf uploaden met presentaties, productcatalogussen of elk ander gewenst promotiemateriaal.
Individuele benaming
Wij kunnen dit product graveren met een unieke naam of serienummer. Deze unieke opties zijn mogelijk naast het voorzien van uw logo of slogan op het product. 
Accessoires
Magnetisch Doosje
Het magnetisch doosje, gemaakt van een sterk doorzichtig plastic, is geschikt voor verschillende producten. Het deksel wordt stevig afgesloten met twee kleine magneten. Het magnetisch doosje heeft een passende binnenkant, aangepast specifiek op het product/model. De bovenkant van het doosje kan worden bedrukt met een eigen logo met zeefdruk, welke zichtbaar zal zijn door het doorzichtige deksel van het doosje.
Bedrukbare keycord
De bedrukte lanyard heeft een breedte van 12mm en is bedrukt met uw gewenste logo. De lanyard geeft de mogelijkheid om het product om de nek te hangen.
Geheugencapaciteiten
2GB
4GB
8GB
16GB
32GB
64GB
128GB
Milieu
RoHS Dit product is volledig conform de RoHS Richtlijnen ("EU beperking van gevaarlijke substanties"). Bekijk Certifikaat

Bedrukbare gebied

Zeefdruk

Voorkant: 45mm X 18mm
Achterkant: 45mm X 18mm

Laser gravering

Voorkant: 45mm X 18mm
Achterkant: 45mm X 18mm


Bedrukbaar gebied
Afmetingen en gewicht
lengte: 50mm (1.97 inches)
Breedte: 24.8mm (0.98 inches)
hoogte: 10mm (0.39 inches)
gewicht: 8 gram (0.28 ons)


Bekijk Dimensionale Diagram