Offerte Cube Bluetooth® luidspreker

Gepersonaliseerd & geleverd in 8 dagen

Levering Nederland-wijd

Onze Cube Bluetooth® luidspreker is een gewaagde manier om uw organisatie te promoten. Je kan 4 kanten van de Cube bedrukken met jouw logo, slogan, webadres en meer! Je kan ook een Carabiner aan een van de onderste hoeken bevestigen, deze is verkrijgbaar in een keuze van 8 kleuren. De Cube is compatibel met alle belangrijke smartphone- en tabletmerken.

Cube Bluetooth® luidspreker

Gepersonaliseerd & geleverd in 8 dagen

Levering Nederland-wijd

Offerte
Onze Reviews
Kleuren


Of we kunnen de omhulling passend maken met een kleur van uw keuze voor 250+ stuks Lees meer

Services
Bluetooth® Naam
De Bluetooth® naam is wat de gebruiker ziet verschijnen op zijn smartphone of tablet wanneer hij verbinding maakt met het Audio-product. We kunnen deze naam aanpassen aan jouw organisatie om deze nog meer in de picture te zetten. Wanneer je van deze service liever geen gebruik maakt, krijgt het Audio-product een standaard naam zoals 'Promo Speaker', 'Promo Headphone', 'Promo Earphone'.
Accessoires
Carabiner
De Carabiner is een handige accessoire die heel makkelijk aan een promotioneel product bevestigd kan worden. De Carabiner, gemaakt van aluminium alloy, heeft een verende sluiting die gemakkelijk opent en sluit. 
Milieu
RoHS Dit product is volledig conform de RoHS Richtlijnen ("EU beperking van gevaarlijke substanties"). Bekijk Certifikaat

Bedrukbare gebied

Fotodruk

Voorkant: 36mm X 47mm
Gebied links: 36mm X 47mm
Achterkant: 36mm X 31mm
Gebied rechts: 36mm X 31mm


Bedrukbaar gebied
Afmetingen en gewicht
lengte: 52mm (2.05 inches)
Breedte: 52mm (2.05 inches)
hoogte: 52mm (2.05 inches)
gewicht: 91 gram (3.21 ons)


Bekijk Dimensionale Diagram