Offerte Duet Bluetooth® Oortelefoons new

Gepersonaliseerd & geleverd in 9 dagen

Levering Nederland-wijd

De Duet Bluetooth®-oortelefoons combineren stijl en prestaties in één fantastisch promotieproduct dat jarenlang zal worden gebruikt. De oortelefoons zitten boordevol functies, waaronder afspeelknoppen om muziek af te spelen, te pauzeren en over te slaan. U kunt ook rechtstreeks vanuit de oortelefoons gesprekken beantwoorden en ophangen. De Duet oortelefoons kunnen worden opgeladen via de handige USB-C-oplaaddoos die wordt meegeleverd. We kunnen uw logo zeefdrukken op beide oortjes en het deksel van het oplaaddoos. Neem vandaag nog contact met ons op over prijzen en onze snelle levertijden.

Duet Bluetooth® Oortelefoons new

Gepersonaliseerd & geleverd in 9 dagen

Levering Nederland-wijd

Offerte
Onze Reviews
Services
Bluetooth® Naam
De Bluetooth®-naam is wat de gebruiker ziet op de smartphone of tablet wanneer het gekoppeld wordt aan het audioproduct. Wij kunnen deze naam aanpassen aan naar uw merknaam, waardoor uw organisatie extra bekendheid krijgt. Als u deze service niet wenst, wordt de standaardnaam 'Promo Audio' aan het product toegewezen.
Accessoires
Magnetisch doosje Large
Het Magnetisch doosje Powerbank Large beschermt de Powerbank wanneer deze niet in gebruik is en beschikt over een groot drukoppervlak voor een eigen logo, webadres, slogan en meer. De binnenkant van het doosje is voorzien van een op maat gemaakt schuim dat de Powerbank op zijn plaats houdt.
Milieu
RoHS Dit product is volledig conform de RoHS Richtlijnen ("EU beperking van gevaarlijke substanties"). Bekijk Certifikaat

Bedrukbare gebied

Zeefdruk

Zijkant: 5mm X 27mm
Bovenkant: 62mm X 21mm

Fotodruk

Zijkant: 5mm X 27mm
Bovenkant: 62mm X 21mm


Bedrukbaar gebied
Afmetingen en gewicht
lengte: 82mm (3.23 inches)
Breedte: 37mm (1.46 inches)
hoogte: 21.7mm (0.85 inches)
gewicht: 35 gram (1.23 ons)


Bekijk Dimensionale Diagram